Rolstoelparcours

Organiseer eens een originele activiteit met je collega’s, klasgroep of vereniging! Wij bieden een rolstoelparcours aan dat je op een locatie naar keuze kan opstellen. Een unieke gelegenheid om als groep aan den lijve te ondervinden hoe het is om in een rolstoel te zitten. Ons doel? Meer openheid en begrip creëren voor mensen met een beperking.

Wat houdt het rolstoelparcours in?

We hebben een uitgebreid assortiment onderdelen waarmee je zelf een parcours samenstelt: onder andere verkeersborden, kegels, rolstoelen, vervormd voetpad, bruggetje en spoorvorming behoren tot het pakket. Heb je niet veel plaats? Dan is het ook mogelijk om slechts een deel van het parcours te huren.

Hoeveel kost het?

Je betaalt 40 euro per dag. De dagen dat je het parcours komt ophalen en terugbrengen rekenen we telkens 10 euro aan. Je betaalt nooit meer dan 140 euro per week. We vragen ook een waarborg van 200 euro.

Belangrijk: wij bieden geen vervoer aan, je kan het parcours komen ophalen op onze hoofdzetel in de Sint-Jansstraat 32-38, 1000 Brussel. Zorg voor een grote aanhangwagen of camionette!

Wil je het rolstoelparcours huren?

Vul hier het formulier in om het parcours aan te vragen

Image
Rolstoelparcours

 

Image
rolstoel hellend vlak

 

Image
rolstoelparcours

 

Image
rolstoelparcours

 

 

 

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

  • 1x per maand
  • Al meer dan 10.000 abonnees
  • Actuele info over handicap

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden