VFG op Rock voor Specials

Startdatum : 30/06/2021
Einddatum : 01/07/2021

In 2020 hebben we een ganse festivalzomer op onze honger gezeten. Het gemis was groot voor velen. We kijken dan ook megahard uit naar één van onze favoriete festivals van het jaar: Rock voor Specials! Triggerfinger, Het Zesde Metaal, De Mens, Arno, Arsenal, Clouseau, dEUS, K’s Choice, Milk Inc., Hooverphonic,… Het zijn maar enkele van de tientallen klinkende namen die reeds het beste van zichzelf gaven op de weide in Doornzele. Welke Belgische bands zullen in 2021 op het podium staan? Ontdek het samen met VFG!

Naar goeie gewoonte zal VFG een stand bemannen op de ontspanningsmarkt. Elke festivalganger is welkom voor een spel, een tattoo, een gadget of gewoon voor een dosis gezelligheid. Breng ons zeker een bezoekje! Naast goeie muziek en een toffe stand van VFG, zijn er op de festivalweide drank en lekker eten te vinden, aan democratische prijzen. Dat alles in een schitterende ambiance! Niet te missen dus!

Noteer Rock voor Specials snel in je agenda!

Voor wie? Voor elke enthousiaste festivalganger

Waar? Doornzele Dries, Evergem

Wanneer? Woensdag 30 juni en donderdag 1 juli 2021

Kostprijs? De toegang tot de ontspanningsmarkt is gratis. Je keert bovendien terug naar de wei met een tattoo en/ of een leuk gadget!

Info? Meer info over het festival vind je op www.rockvoorspecials.be

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden