Vakantie - Fun in de Floreal - Blankenberge

Startdatum : 30/08/2021
Einddatum : 03/09/2021

2021 is de 11de keer Fun in de Floreal! We maken er een speciale en extra leuke vakantie van! Dit jaar gaan wij opnieuw in een kleine en gezellige groep op vakantie. Laat ons zeker weten wanneer jij erbij wilt zijn want de plaatsen zijn beperkt. Floreal Blankenberge is echt heel goed uitgerust om onze vakantiegangers te ontvangen. De hele midweek is extra en uitgebreide ondersteuning voorzien. Wij kennen er ook het heerlijke menu en de spetterende, van tijd tot tijd frivole, avondanimatie. In het begin van september is er een meer dan behoorlijke kans op een warm nazomerzonnetje. Dat wordt zoals elk jaar weer lekker genieten van een ijsje of een wafel op een terras aan de Belgische kust!

Praktisch
Blankenberge
30 augustus – 3 september 2021
Doelgroep: Invaliden, chronisch zieken, mensen met een beperking en hun familie en vrienden (maximum 4 rolwagengebruikers)
Prijs: Basisprijs: 399 euro
Sterprijs*: 299 euro
Single kamer: Toeslag van 50 euro
Info en inschrijven: 09 333 58 02 of o-vl@vfg.be

Sterprijs*: Bond Moyson Oost-Vlaanderen voorziet voor leden van Bond Moyson Oost-Vlaanderen, die in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage, een tussenkomst via de aanvullende verzekering. 

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden