Stappencompetitie VFG - S-Sport//Recreas en S-Plus

Startdatum : 01/04/2021
Einddatum : 30/06/2021

Onze maatschappij zit al langer dan een jaar in de greep van het corona-virus. Maar we zien hoopvolle signalen. De vaccinatie draait op volle toeren. Sociale bubbels in de buitenlucht zijn toegestaan. We kunnen genieten van de steeds langere en zonnigere dagen. VFG, S-Sport//Recreas en S-Plus grepen dit moment aan om samen met hun afdelingen en clubs – letterlijk – de eerste stappen te zetten naar een heropbloei van de samenleving.

VFG, S-Sport//Recreas en S-Plus organiseren een grootschalige STAPPENCOMPETITIE voor afdelingen / clubs en hun leden. Met dit initiatief willen we mensen opnieuw verbinden en aan het bewegen krijgen. Besturen van afdelingen en clubs, leden en sympathisanten kunnen deelnemen. Ook aan deelnemers in rolwagen werd gedacht. De competitie start op 1 april en eindigt op 30 juni 2021. Instappen kan gedurende de ganse periode.

Elke deelnemer krijgt een leuk gadget. De beste stapploeg wordt beloond met een lekker ontbijt voor alle deelnemers van de afdeling/club. Er vallen ook royaal gevulde picknickmanden te winnen met het doorsturen van originele foto’s.

West-Vlaanderen daagde ons uit. Antwerpen en Limburg stapten intussen in. Oost-Vlamingen, verenigt u en zet uw beste beentje voor om samen zoveel mogelijk stappen te zetten en zo roem en eer voor onze streek op te strijken!

Onderaan deze pagina vinden jullie 3 documenten: de tekst die werd verstuurd naar de afdelingen (met de nodige details over de stappencompetitie), het wedstrijdreglement en de stappenkaart die kan worden ingevuld.  

Wil je inschrijven? Wil je meer weten? Contacteer ons!

Voor VFG – lien.peremans@vfg.be – 09 333 58 13

Voor S-Plus – maggy.philips@s-plusvzw.be – 09 333 57 80

Voor S-Sport//Recreas – rinus.vannieuwenborgh@s-sportrecreas.be – 09 333 57 83

Extra bijlage

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden