Stap mee en val in de prijzen

Startdatum : 01/04/2021
Einddatum : 30/06/2021

De stappencompetitie van VFG, S-Plus en S-Sport//Recreas is reeds 2 maanden aan de gang. Er werden al honderdduizenden stappen gezet. Dat jullie ervan genoten om opnieuw samen op stap te gaan, was duidelijk zichtbaar op de toffe foto’s die we ontvingen.

https://www.facebook.com/vfg.vzw.oostvlaanderen/posts/4110739912323929
https://www.facebook.com/vfg.vzw.oostvlaanderen/posts/4022550691142852
 

Verschillende wandelbubbels stuurden beeldmateriaal door.

Uit alle aprilse inzendingen kozen we 1 winnende paasfoto. Die werd gemaakt door De Wonder Wandel Band, waar VFG-vrijwilligers Gleb, Melis en Stijn deel van uit maken. Als beloning kregen zij een mooi gevulde drankenmand overhandigd. Proficiat met jullie originele kiekje! 

In de maand mei gingen we op zoek naar het meest toeristische kiekje. De winnende foto werd gemaakt door De Kloefkappers van S-Plus Erpe-Mere. Gefeliciteerd, Marc, Anita, Hilde, Griet, Marijke en Paul. Jullie ontvangen binnenkort een mand vol lekkers.

Intussen loopt de competitie verder. Instappen kan nog altijd. Overtuig kennissen, familie, vrienden om deel te nemen. Elke stap telt; voor jouw sociaal contact, jouw gezondheid en om de competitie met de andere provincies te kunnen winnen.
Daarnaast kan je met je wandelbubbel – net als De Wonder Wandel band en De Kloefkappers – kans maken op een royale picknickmand. Bezorg ons een leuke / mooie / originele foto door, in het thema van de juni-maand: de leukste foute outfit. 

Meer info en inschrijven via:
Voor VFG – lien.peremans@vfg.be – 09 333 58 13
Voor S-Plus – maggy.philips@s-plusvzw.be – 09 333 57 80
Voor S-Sport//Recreas – rinus.vannieuwenborgh@s-sportrecreas.be – 09 333 57 83

Extra info
Elke deelnemer krijgt een leuk gadget. De beste stapploeg wordt beloond met een lekker ontbijt voor alle deelnemers van de afdeling/club. 
West-Vlaanderen daagde ons uit. Antwerpen en Limburg stapten intussen in. Oost-Vlamingen, verenigt u en zet uw beste beentje voor om samen zoveel mogelijk stappen te zetten en zo roem en eer voor onze streek op te strijken!
Hieronder vinden jullie 3 documenten:
1. de tekst die werd verstuurd naar de afdelingen (met de nodige details over de stappencompetitie),
2. het wedstrijdreglement,
3. de stappenkaart om de stappen te registreren.

Extra bijlage

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden