Nieuw! Disney-wandeltocht in Dendermonde

Startdatum : 20/05/2021
Einddatum : 20/05/2021

Maak kennis met VFG Dendermonde tijdens hun toegankelijke Disney-wandelzoektocht op donderdag 20 mei 2021! Kom naar buiten. Kom langs. Ontmoet de vrijwilligers. Ontdek welke activiteiten ze nog in petto hebben. En vooral: beleef plezier aan de wandelzoektocht en de toffe opdrachten. Laat je onderdompelen in Disney-muziekjes. Wie weet kom je Sneeuwwitje wel tegen onderweg! Of een stoere ridder op z’n witte paard. Neem gerust andere geïnteresseerden uit je vrienden- en familiekring mee!

Op dit moment mogen we buitenkomen in bubbels van 4. We volgen uiteraard de door de overheid uitgeschreven maatregelen. We raden daarom aan om – voorlopig – in te schrijven in groepjes van 4. Van zodra de coronamaatregelen versoepelen en we opnieuw met méér mensen samen naar buiten mogen, kan worden ingeschreven in grotere groepen (en/of kunnen eerder ingeschreven groepjes worden samengevoegd).

Wat? Een wandeltocht (+/- 5 km), met toffe opdrachtjes onderweg

Voor wie? Voor iedereen die nog eens buiten wil komen en zin heeft in een wandelzoektocht met een Disney-twist

Waar? Parochiaal Centrum Lutterzele, achter de Sint-Lutgardiskerk (Spoorwegstraat 200, 9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde)

Wanneer? Donderdag 20 mei 2021. Starten kan tussen 13u en 16u. Aankomen kan tot 18u.

Kostprijs? 2,5 euro. Elke deelnemer krijgt een startpakket mee voor onderweg, met daarin onder andere een drankje, een hapje en een gadget. De wandeltocht is gratis voor begeleiders. Vooraf inschrijven is verplicht.

Inschrijven? Inschrijven kan tot en met 12 mei 2021. Neem contact op met of schrijf in via VFG Oost-Vlaanderen via o-vl@vfg.be of 09/333.58.02. Je kan overschrijven op het volgende rekeningnummer BE70 3631 9601 6125 met vermelding van je naam en Disney Dendermonde. We willen het geheel volledig coronaproof organiseren. Tussen 13u en 16u kan er elk kwartier een bubbel vertrekken. We willen vragen om een voorkeur voor een start-moment door te geven. Een week vóór aanvang krijg je een mail met het definitieve start-uur.

Interesse? Lijken de activiteiten van VFG Dendermonde je wel wat? Misschien interessant voor je vrienden? Of voor je voorziening? Wil je op de hoogte worden gehouden van hun aanbod? Geef een seintje via lien.peremans@vfg.be of 09/333.58.13.

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden