Micromix On The Road

Startdatum : 21/10/2020

Ook dit jaar waren we er klaar voor om van MICROMIX en MICROMIX LATE NIGHT 2020 een sprankelende editie te maken. Aangezien de overheid besliste om deze zomer geen festivals te laten doorgaan, en de coronacrisis ook dit najaar nog niet afgesloten zal zijn, kan een groot evenement als micromix helaas niet plaatsvinden. Het is ons doel om mensen samen te brengen, maar het is ook onze prioriteit om te zorgen voor de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers, crew, artiesten én ons team.

Micromix en Micromix Late Night zullen dus niet kunnen doorgaan in 2020. Noteer alvast 20 oktober 2021 in je agenda voor onze volgende edities.

Maar...

We hebben zitten broeden op een alternatief. Graag stellen we je Micromix 'On The Road' voor!

Wat?

Op 21 oktober 2020 komen we met ons 'podium op wielen' naar jou toe! We brengen de voorzieningen die elk jaar trouw naar Micromix komen een bezoekje - op een veilige manier met strikte naleving van de nodige maatregelen.

De voorzieningen, maar ook jullie, hoeven zich niet te verplaatsen en kunnen genieten van een optreden aan 'huis'. Voor de voorzieningen waar we niet ter plaatse kunnen gaan en al onze andere leden/geïnteresseerden, voorzien we gratis een streaming via onze Facebookpagina. Zo kan iedereen vanuit zijn vertrouwde omgeving meegenieten van de verschillende optredens en ter plaatse veilig een eigen feestje bouwen. 

Ook het playback- en freepodiumgedeelte is mee opgenomen in ons nieuw concept. Ingeschreven acts (selectie van 24 acts) maken kans op ons exclusief bezoek. Filmpjes van de acts worden ons bezorgd van 1 t.e.m. 8 september, en een jury van bekende Vlamingen zal 3 winnaars kiezen. Deze winnaars mogen een bezoek van ons rijdend podium verwachten, met een optreden van Yves Segers, Gene Thomas of Sam Gooris.

We maken er een leuke dag van, zelfs vanuit je eigen woonkamer/voorziening. Een creatieve, originele beleving voor iedereen!

Info

Bekijk de Micromix-website!

Stream het evenement via de facebookpagina van VFG Limburg.

Optreden 1: 10u30
Optreden 2: 13u
Optreden 3  15u30

Inschrijven voor het playback- en freepodiumgedeelte van Micromix On The Road:

Prijs: gratis
Inschrijven: 011 27 85 00 of limburg@vfg.be

Download hier je inschrijvingsformulier.

Wedstrijd

Win het 'Gene Thomas komt naar uw kot'-concert!

Kijk voor meer info op micromix.be. Deelnemen kan tot en met 14 oktober 2020.

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

  • 1x per maand
  • Al meer dan 10.000 abonnees
  • Actuele info over handicap

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden