Micromix Late Night 2021

Startdatum : 20/10/2021
Einddatum : 20/10/2021

Stipt om 19u30 vliegen we erin met DANNY DIEGO. Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten. Met Danny gaat het dak er altijd af! Of beter het is altijd #BOENKDROP !

Hitmachine WIM SOUTAER & CHARLES VAN DOMBURG zijn al jaar en dag bevriend. Naast The Soulbrothers met Vincent Goeminne wilde ze beide eens iets ludieker op poten zetten. Zo werd het ambianceduo geboren dat u kent en waar u van houdt!  Elk optreden is een geweldige show en altijd iets anders. Wim & Charles zijn fantastisch op elkaar ingespeeld en brengen naast de beste covers en Wim Soutaer-nummers een komische toets aan heel het gebeuren. Van “Allemaal” naar “Sexy als ik dans” tot "Connemara", de leukste hits die iedereen kan meebrullen passeren de revue. 

DE ROMEO'S  - 100% feestgarantie! Davy, Chris en Gunther staan intussen al 15 jaar op de planken als De Romeo’s en weten als geen ander om een publiek te entertainen. Smeer alvast jullie stem om voluit mee te brullen met hun grootste hits. 

Om deze editie spectaculair af te sluiten hebben we dit jaar gekozen voor DJ toppers KOBE ILSEN & VIKTOR VERHULST! Deze heren voorstellen is waarschijnlijk niet nodig. De ene kent u al jaren van radio en televisie, de andere is aan een blitzcarrière bezig dat hem online nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt. Copains, maten, beste vrienden zijn het. Samen draaien ze een set van een uur vol energie, hits en sfeer. Hun officiële debuut was op Tomorrowland. Een overrompeling was het. Ondertussen draaien ze in de grootste discotheken van het land voor volle zalen. Het recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres kunnen, alles mag passeren, we kunnen alleen niet garanderen dat ze opeens niet zelf op de dansvloer staan.

Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 19u30 tot 22u30 (deuren open om 18u30) genieten van een show boordevol ambiance.

Micromix Late Night 
Inkom: € 15     (Combiticket Micromix ​: €18)
Uur : van 19u30 tot 22u30 (Deuren open om 18u30)
Tickets: 011 27 85 00 - limburg@vfg.bewww.micromix.be (reserveren voor 14/10)
Locatie: Limburghal Genk - Jaarbeurslaan 6 - 3600 Genk
Dresscode : glitteroutfit en fonkelende verlichting

Snel inschrijven is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden