Buitenlandse reis: Lanzarote – Canarische Eilanden

Startdatum : 17/07/2021
Einddatum : 24/07/2021

De buitenlandse zee- en strandvakantie waar iedereen reikhalzend naar uitkeek en uitkijkt is door het toedoen van het virus verplaatst naar juli 2021. Het hotel, de inbegrepen daguitstappen, de prijs en de voorwaarden blijven dezelfde. De afreisdatum is 17 juli 2021. Je kan nu al opnieuw inschrijven en wij raden jou aan om zeker niet te lang te wachten.

De ingebouwde bestaande financiële garanties en extra verzekeringen die je zelf bij de vakantie kan nemen blijven uiteraard bestaan. Omdat de situatie blijft evolueren volgen wij samen met de reisorganisatie de situatie op de voet. Wij blijven jou dan ook graag de meest up-to-date informatie geven. Je kan ons hiervoor steeds telefonisch of via e-mail vrijblijvend contacteren.

De buitenlandse vakantie gaat naar Lanzarote. We reizen naar Playa Blanca in het zuiden. Lanzarote is deel van de Canarische Eilanden. We verblijven in het 4**** Aparthotel Relaxia Lanzasur Club. De vakantie all-inclusief en het hotel heeft naast een zwembad ook een eigen Water Park. VFG verzorgt ook 2 toegankelijke daguitstappen die zijn inbegrepen in het pakket: daarover volgt later meer informatie! Contacteer ons snel voor reservatie en inschrijvingen.

Praktisch
Lanzarote
Periode: 17 juli - 24 juli 2021
Doelgroep: Invaliden, chronisch zieken, mensen met een beperking en hun familie en vrienden (maximum 3 rolwagengebruikers)
Prijs: Basisprijs: 1349 euro - Sterprijs*: 1199 euro - prijs voor meereizende ADL assistent: 999 euro - Single kamer: Toeslag van 190 euro
Info en inschrijven: 09 333 58 02 of o-vl@vfg.be

(Sterprijs*: Bond Moyson Oost-Vlaanderen voorziet voor leden van Bond Moyson Oost-Vlaanderen, die in regel zijn met hun mutualiteitsbijdrage, een tussenkomst via de aanvullende verzekering.)

 

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden