VFG West-Vlaanderen blijft doorgaan!

Corona krijgt VFG West-Vlaanderen niet klein

Ook in deze moeilijke tijden blijven we bij VFG klaar staan voor onze leden. Heb je vragen of nood aan een babbel de VFG medewerkers blijven op hun gekende nummers bereikbaar. De onderstaande dienstverlening blijft op de gekende manieren bereikbaar.

Ken je onze facebookpagina al?

Dit is momenteel misschien wel de makkelijkste manier om contact te maken met onze leden. Zin in een babbel dit kan via onze facebookpagina. Ook proberen we via deze weg geregeld tips te geven om je tijdens de lock down light periode niet te vervelen. Zo krijg je geregeld crea tips of een lekker recept en gaan we ook virtueel op stap dit wil zeggen van achter onze computer of smartphone. Neem een kijkje vanzelfsprekend wordt dit kanaal ook gebruikt om infoberichten te posten.

Vrijwilligersservice

We blijven paraat om de vragen van budgethouders en vrijwilligers te beantwoorden zowel telefonisch als via mail. Onkostenstaten mogen op dezelfde manier als vroeger bezorgd worden. Nieuwe dossiers opstarten kan eveneens de collega's bekijken dan samen hoe we vlot de administratieve zaken in orde krijgen.

Onkostennota's die ons tijdig bezorgd worden, worden zoals gewoonlijk op regelmatige basis verwerkt. Facturatie en uitbetaling vrijwilligers blijft lopen volgens de gekende timing.

VFG Wegwijzer

Voor al jouw vragen rond handicap biedt VFG een laagdrempelig aanspreekpunt. Stuur gerust een mail om een afspraak te maken voor een individueel gesprek. We beschikken over een applicatie om dit digitaal te doen. Je hoeft niets te installeren op je computer enkel ons een mailadres bezorgen, via een link die wij jou doorsturen kun je deelnemen aan het gesprek.
 

Mailen kan via w-vl@vfg.be

 

 

 

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

  • 1x per maand
  • Al meer dan 10.000 abonnees
  • Actuele info over handicap

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden