VFG Limburg start met chatsessies

Deze onwerkelijke tijden brengen heel de wereld, België, onze maatschappij, het VFG team én jullie, onze trouwe leden, in een ongeziene situatie.
 
Om onze dienstverlening te garanderen blijven we bereikbaar per mail en telefonisch op het nummer 011 27 85 00
Daarbovenop creëren we de mogelijkheid om op vaste momenten met medewerkers te chatten via onze facebookpagina.

Chat

Je kan ons per chat bereiken (10u-12u) op:

  • Maandag -> Inclusieve vrije tijd
  • Woensdag -> VFG Limburg afdelingen
  • Vrijdag -> Hulpvragen

 
Iedereen is van harte welkom, wel vragen we om je vragen vooraf goed voor te bereiden zodat die kwalitatief voor iedereen voldoende waarde hebben. We hopen op een goed verloop en gaan dit bij succes vaker doen.

Met een klein team doen we grootse dingen!

Steven Ranson: diensthoofd VFG Limburg

Image
Steven vfg Limburg

"VFG is de laatste jaren enorm geëvolueerd. Een doordachte missie met noodzakelijke pijlers én als rode draad in onze werking hanteren we steeds een goede levenskwaliteit.  Zeg nu zelf, wie wil er geen goede levenskwaliteit? Juist! VFG heeft van de vele wensen een noodzakelijke vereniging gemaakt.  We doen grootse dingen met een klein team … dat moet dan wel een goed team zijn! Je kent ze wel maar toch nog even voor de zekerheid stel ik ze graag aan je voor." 

Christy Jans, administratieve duizendpoot

Image
Christy vfg limburg

"Naast mijn administratieve taken sta ik in voor de organisatie van Micromix. Hét evenement van het jaar waar onze eigen artiesten een jaar lang naar uitkijken en waar ik stiekem van weet dat ze nu al aan het oefenen zijn om een schitterende act neer te zetten. De 1ste editie van Micromix Late Night was een schot in de roos. Een tweede evenement op dezelfde dag, zwaar, maar zeker de moeite waard. Het was een hele uitdaging om dit nieuwe evenement op poten te zetten, maar toen bij de start alvast de eerste polonaise werd ingezet, kon de avond niet meer stuk.  Op naar de volgende dus … noteer alvast 21 oktober 2020 in je agenda en hou zeker onze facebookpagina in de gaten waar de eerste artiesten worden bekendgemaakt."   


Julie Appermans, inclusieve vrije tijds experte VFG

Image
Julie vfg Limburg

"Bij VFG sta ik in voor inclusieve ontspanning, “IncluWat?”. Ik help personen met een beperking hun weg te vinden in het reguliere vrijetijdsaanbod, en begeleid en ondersteun hen hierbij. Dat geeft onwijs veel energie! Door middel van nieuwe samenwerkingen op te starten en nieuwe projecten uit te werken gaan we mee met de snel veranderende maatschappij en proberen we in te spelen op de huidige noden. Kortom een uitdagende en afwisselende job in een leuk team!"

Reyna Javier, sociaal hart van VFG

Image
reyna vfg limburg

"Ik organiseer de daguitstappen van VFG Limburg en ondersteun Limburgse afdelingen van VFG. Bestuursleden maken al deel uit van adviesraden, organiseren persconferenties in hun eigen gemeente om lokale problematiek te adviseren of handicap bespreekbaar te maken,  zoals toegankelijkheid. Maar daarnaast blijven ze ook de klassieke activiteiten organiseren. Want mensen hebben nood aan andere mensen te ontmoeten. Dit maakt afdelingswerk interessant voor vrijwilligers door diverse taken te mogen doen. Ik vind het heel belangrijk om de vrijwilligers voldoende te motiveren en te bedanken, want ze zetten zich belangeloos in."

Maarten Ruymen, staat garant voor juiste informatie!

Image
maarten vfg limburg

"Ondersteuning op maat en juiste informatie geven zijn een dagdagelijkse activiteit voor mij geworden. Toch is elk huisbezoek of elke infosessie uniek. Dit omdat je telkens probeert de mensen op een persoonlijke manier te helpen en de drempel zo laag mogelijk te houden. Naast infosessies en huisbezoeken, zijn we ook begonnen met de OP-Weg groepen. Het belooft een nieuw jaar vol uitdagingen te worden = een nieuw jaar vol oplossingen!" 
 

Zit je nog met bepaalde vragen? Laat het ons dan zeker weten op onze chatbox via deze link.
 
Samen staan we sterker!

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

  • 1x per maand
  • Al meer dan 10.000 abonnees
  • Actuele info over handicap

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden