Vacatures voor vrijwilligers - Oost-Vlaanderen

Hieronder zie je een overzicht van de vrijwilligersvacatures VFG Oost-Vlaanderen. Heb je niets gevonden dat aan jouw behoeftes/interesses voldoet, maar wil je wel graag een engagement opnemen binnen onze werking? Dan kan je ons contacteren via de algemene contactgegevens (via o-vl@vfg.be of 09 333 58 02) en bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden.

Vrijwilliger CLIX
Heb jij een warm hart voor personen met een handicap? Wil je samen met VFG (het netwerk van) een persoon met een handicap versterken? Dan is CLIX het ideale concept voor jou.
Bekijk de vacature.

Vrijwilliger voorleesbende
Lees je graag voor aan (jonge) kinderen en wil je hen op een speelse manier sensibiliseren rond het thema handicap/chronische ziekte? Dan kan jij binnenkort deel uitmaken van onze Voorleesbende!
Bekijk de vacature.

Vrijwilliger vorming
Heb jij een passie voor gezondheidsthema’s én word je helemaal wild van het enthousiasmeren en begeesteren van een groep leergierigen? Dan ben jij de geknipte figuur om ons team vormingsvrijwilligers te versterken!   
Bekijk de vacature.

Vrijwilliger reizende caféploeg
Ben je een enthousiaste persoon met een beperking (zichtbaar of onzichtbaar) en neem je graag de bediening op jou tijdens evenementen en festivals? Dan ben je meer dan welkom om onze Reizende Caféploeg te versterken.
Bekijk de vacature.

Vrijwilliger Filoe
Heb jij zin om ons laagdrempelig, interactief Filoe-vormingspakket rond filosoferen te geven aan volwassenen met en zonder beperking? Dan ben jij de geschikte begeleider van onze filosofische workshops!
Bekijk de vacature.

Vrijwilliger toegankelijke (horeca)zaken
VFG Oost-Vlaanderen rolt in verschillende steden een project uit rond het toegankelijk maken van (horeca)zaken. We zijn  op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die met ondersteuning van VFG in groepjes van twee of drie langsgaan bij handelszaken.
Bekijk de vacature.

Vrijwilliger lokale groep
Wil je graag een engagement opnemen in jouw stad of gemeente voor personen met een handicap/chronische ziekte? Dan kan je aansluiten bij een bestaande groep of misschien heb je interesse om zelf een nieuwe groep op te starten?
Bekijk de vacature.

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden