Deel jouw GOOD VIBES via onze Facebookactie #GoodVibesVFG

Laatste nieuwtjes

1. De #GoodVibesVFG actie kreeg op 18/05 -bij de start van week 2- een update met 'star quality'. VFG-vrijwilliger Didier deelt zijn muzikale good vibes via onderstaand filmpje. Dit wordt gegarandeerd een hit!
https://www.facebook.com/vfg.vzw.oostvlaanderen/posts/3039761846088413

2. Vermeldden we al dat we elke week een initiatiefnemer van een toffe post / reactie / foto zullen verrassen met een 'pretpakket'? Dit mag niet de enige drijfveer zijn om een Good Vibe te delen maar het is wel mooi meegenomen, nietwaar?

Wat houdt deze actie in?

Begin maart werd onze samenleving opgeschrikt door COVID-19. Het virus maakte zich plots meester van onze samenleving, zette onze economie en ons sociaal leven on hold, en dompelde onze gezondheidszorg onder in een waas van chaos en hectiek. Om het nog niet te hebben over de sociale drama’s die het virus heeft veroorzaakt in onze zorgcentra.

VFG wil nu graag -samen met jullie- de moed verzamelen om de negatieve cirkel van Corona-berichtgeving te doorbreken met behulp van een bemoedigende dosis positivisme. We gaan met iedereen die er nood aan heeft, heeft gehad of zal hebben op zoek naar lichtpuntjes in deze duistere periode.

Deel via deze link (https://www.facebook.com/vfg.vzw.oostvlaanderen/posts/3039761846088413) met ons jouw positieve getuigenis, warme boodschap, toffe foto, ontroerend relaas, grappig filmpje, enz. Deel de glimlach die je zelf even mocht ervaren om zo een lach op andere gezichten te toveren #GoodVibesVFG #SamenTegenCorona

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

  • 1x per maand
  • Al meer dan 10.000 abonnees
  • Actuele info over handicap

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden