Algemene voorwaarden Antwerpen

Algemene voorwaarden

Voor de activiteiten minder dan 50 euro, betaal je het volledige bedrag. Voor de activiteiten van meer dan 50 euro heb je de keuze: je betaalt een voorschot van 25% op de volledige kostprijs of je betaalt het volledige bedrag.

De inschrijving is pas definitief als het voorschot of het volledige bedrag binnen de vooropgestelde termijn is betaald. Als je niet betaalt, zien we ons genoodzaakt om je inschrijving te schrappen. Bij betaling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

De programma’s van de activiteiten zijn onder voorbehoud. Door onvoorziene omstandigheden kunnen er altijd wijzigingen in het programma optreden. We behouden het recht om activiteiten te annuleren. In dat geval storten we de al betaalde sommen terug. Foto’s gemaakt tijdens het verblijf of de activiteit kunnen gepubliceerd worden in brochures of op de website van de organisatie.

Annulering

Tot 2 maanden voor de activiteit kan je kosteloos annuleren. Indien er later geannuleerd wordt omwille van een andere reden, worden onderstaande modaliteiten toegepast:

Annulering is mogelijk bij ernstige ziekte van de deelnemers, bewezen met een doktersattest of bij overlijden van de deelnemer, gezinslid of familielid in 1e of 2e graad, mits het voorleggen van een attest waaruit dit blijkt. In dit geval wordt het volledige bedrag teruggestort. We rekenen 2,5 euro per persoon administratiekosten aan. De al gemaakte kosten, zoals het vervoer, de tickets, de maaltijd en de gids worden niet terugbetaald.

Bij annulering zonder geldig attest wordt de volledige deelnameprijs aangerekend.

Bij meerdaagse activiteiten geldt de annuleringsregel van het hotel of van het vakantiecentrum. Deze kunnen oplopen tot 100 % van de kosten.

Bij inschrijving via een afdeling, club, kern of vereniging, kan de verantwoordelijke/voorzitter een attest, aangeleverd door de organisatie, voorzien voor een annulerende deelnemer. Dit geldt als een geldig attest dat in onderling vertrouwen werd opgesteld. Hierbij behouden we het recht om tussenbeide te komen. 

Elke maand het nieuws over handicap in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Wat is jouw voordeel als lid van VFG?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Ja, ik wil graag lid worden